Wednesday 14 October 2015


De stad van de alchemistIn De stad van de alchemist gaat Alexa Westerhof op zoek naar de geschriften van de zeventiende-eeuwse magus Morgenstern. Terwijl ze zich buigt over de vraag of je magie mag opdringen aan de wereld als die daar beter van wordt, duikt ze in de geschiedenis van geheime Londense genootschappen en probeert ze te ontdekken hoe - en waarom - Morgenstern de grootste ontdekking die ooit in de magie is gedaan heeft verborgen. Raadselachtige sterfgevallen zorgen voor onrust in Londen en als er rellen uitbreken, lijken de dagen van de stad geteld. Intussen moet Artemus 

Jones zichverantwoorden voor zijn betrokkenheid bij de gebeurtenissen van twintig jaar geleden en zwerft er een dakloze rond die meer te verbergen heeft dan zijn identiteit.
De stad van de alchemist verschijnt op 12 januari 2016.

3 comments:

 1. Ik zou je willen smeken om de stad van de alchemist eerder uit te brengen! Ik heb zo juist deel 2 (5 minuten geleden) uitgelezen en ik kan niet wachten op deel 3. Voor mijn gevoel ben ik nog nooit zo verslaafd geweest aan boek als deze.

  Ontzettend bedankt voor deze boeken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je, Ronja! Fijn om te horen dat deel 2 zo goed is bevallen. Sneller uitbrengen zal helaas niet gaan; het is nu in productie en dat heeft een bepaalde tijd nodig. Maar het wordt weer een dik boek, dus dan kun je weer even vooruit!

   Delete
 2. Te gek lang op gewacht. Had gehoopt dat het boek in 2015 uit kwam. Naast de fantasyboeken van Terry Goodkind echt mijn favoriete boekenserie. Leest echt als een trein en dat heb ik niet vaak met een boekenserie. Echt top!

  Groetjes en een gelukkig nieuwjaar.
  Ronald

  ReplyDelete